Majas Verden
 
Jeg har simpelthen været ganske elendig til at passe min hjemmeside, men livet blev pludselig meget uforudsigeligt.
De sidste mange måneder har været prøvelser på prøvelser og kamp for at holde hovedet oven vande. 

Huset blev solgt i slut April og jeg lånte en lejlighed i Odense med henblik på at flytte ind permanent når der var afklaring på min pensionssag. Men så let skulle det altså ikke gå. 
Underboen havde en hund, som angreb Kratos og jeg. Kratos fik flænset den store pulsåre op i øret og måtte have amputeret en del af sit øre. 
Jeg forsøger konstruktivt at tale med ejer af hunden hvor hendes far - en meget ubehagelig type, i den grad begynder at true mig.
Politiet vil intet gøre og de lyver til forsikringen om hændelses forløbet og jeg står tilbage med håret i postkassen. 
Til sidst kommer "udlejer" Giver mig ti minutter til at pakke det mest nødvendige.Han tør ikke have mig der, da manden er så voldsomt truende. Jeg må flygte med Kratos.
Udlejer er så venlig at undersøge om jeg kan låne et værelse hos en af hans lejere på en stor landejendom på landet. Hvor vi heldigvis får lov at opholde os, mens vi står uden tag over hovedet. 

I mellemtiden vender kommunen endelig tilbage.
De afviser min pension med en argumentation der skal lyde at min tilstand ikke skønnes varrig. Dette er på trods af lægers vurdering, som kalder mit fysiske funktionsniveau stationært og på trods af at det er en kronisk sygdom som... citat: kun forværres.
Min verden bryder sammen. Da jeg i princippet er hjemløs, kan jeg ikke modtage kontanthjælp, da jeg ikke har en folkeregister adresse. Og jeg kan heller ikke flytte min adresse til mine forældre, da jeg så kun vil få penge efter den hjemmeboende sats for unge under 25 år. KRISE. Vi går til den lokale avis, hvilket heldigvis åbner nogle døre. Jeg er nu på kontanthjælp men stadig sygemeldt og afventer ankenævnets beslutning omkring min situation. I mellemtiden skal jeg deltage i et kursus de kalder "TTA" Tilbage til Arbejdsmarkedet. Det er såmænd meget hyggeligt, men de fokusere på sociale og psykiske problematikker og det har jo intet at gøre med min problemstilling.

Hvorom alting er, ville skæbnen at der trods alt alligevel var plads til lidt positivt.
Forsikringen anerkender nu min skade, efter at have modtaget politi rapport og dækker 50% "Da jeg selv har ladet hundene lege" 
Og efter at have været hjemløs i halvanden måned, får jeg et dejligt lille rækkehus i Kerteminde på 60 kvm, hvor Kratos og jeg kan være i fred.  Og det er på trods af at der faktisk var 4 på ventelisten før mig.

Jeg ved ikke hvad der skal blive af mig med hensyn til fremtiden. Men lige nu overlever jeg og formår at holde et smil på læben.

På rottefronten er der sket en del. 
Jaslene er flyttet til en dejlig veninde. De havde et helt specielt bånd :)
Jeg har i dag måtte tage afsked til Cumi. Hun havde fået to cancer knuder og jeg ville sige farvel, før  hun fik det skidt. Hun nåede at runde 22 mdr. Jeg vil skrive nærmere, når jeg har sunket det hele. Det har været en hård dag.
Jeg har ligeledes fået den smukke Alenyas Hvilken hjem. En dejlig Russian Blue Berkshire Rex Dumbo. Han har det skønneste sind og er allerede ligeså stor som Silas ;)

Metallicat har det godt hos de gamle sammen med Loke og Cherie. Og det er dejligt at have ham så tæt på ;) Fem minutters g